ÖRGÜ OLUR DA SELANİK ÖRGÜ OLMAZ Mİ YAPILIŞI İLE BURADA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere örgü selanik modeller ile yapılışını paylaşacağım.

Örgü selanik nasıl yapılır gerçek selanik modeli hangisi diye düşünme meniz için gerçek olan selanik modellerden birkaç model paylaştım.

Arkadaşlar tığ işi ile de selanik modeller yapılıyor yalancı selanik modellerde var size uygun olan bir selanik model yapılışını siz örgü sevenlere fikir olsun diye bir kaç değişik görsel olarak sundum.

Her örgü de değişik bölümlerde yapabileceğiniz bu modeller yelek.hırka kazak erkek ve kız olarak her ikisine kullanılan bir modeldir.

Yapacağınız sadece ip seçimi ile renklerdir.

Şapka be atkı,boyunluk olarak da çok güzel oluyor esneme yapmadan kullanımı güzel bir modeldir.

Ben sadece selanik model anlatımı olan düz olarak yapılan video paylaştım sizler örgü’lerınızın içine kare veya lastik olarak da yaparak model oluştura bilirsiniz.

Arkadaşlar bu modeller arasına birde çanta model görselini sizlere paylaştım fakat çanta ipi ayrı olur buna dikkat etmelisiniz ki yapacağınız çanta güzel olsun ben yazlık çanta için kağıt ip veya penye ip tercih ederim.

Bebek kazak değişik bir işleme ile harika görünüm oluştu sizlerde bu model sade kaldığı için üstüne değişiklik yapmanızı öneririm.

Ben bu modeli istek üzerine paylaşmak istedim umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız eğer nasıl yapılıyor diye düşünürseniz yapılışı var kolaylıkla yapacağınızı düşünüyorum.

Sizlerde yorumlarınızı beklerim şimdi yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.