ÇOK KOLAY KARE KİLİM DESENLİ LİF MODELİ YAPILIŞINI GÖR



Sevgili hanımlar evet yine sayfama kilim desenli lif modeli yapılışı ile modellerden paylaşmak sizlere kilim desen olarak fikir vermek istedim.

Çok kolay olan bu kare lif modeli tığ kullanmayı bilen herkes yapabilir bir model ve anlatımı çok güzel olan pembeli örgüler   tasarladığı bir model olarak siz sevgili hanımlara sunmak istedi

Arkadaşlar sayfamda her zaman en yeni en güzel modellere yer vermek isterim bende bir örgü seven olarak beğendiğim modeli sunmak isterim .

Diğer sayfamda da kilim desenli lif paylaşmıştım fakat bu gerçekten de lif model yapılışı olan kilim desen andıran lif olduğunu düşünerek yine kilim desen olarak sizlere fikir olsun istedim.

Renkleri ile harika her örgü seven yapmaktan keyif alacağınızı  düşündüğüm bir model olduğunu düşünüyorum.

Lif modellerde renkler önemli olduğunu her zaman söylemişim sizlere evet bakın ki gerçekten canlı ve uyumlu renkler kullanılmış sizlerde bu renkleri kullanarak yapabilirsiniz.

Değişik olsun isterseniz ortasına boncuk yada çiçek motif yaparak değişiklik yapılabilir.

Kolay lif modeli videosunu izleyerek dahada kolay yapabilirsiniz anlatımı çok güzel anlamlı olduğu için sizlere yapmak kolay olacaktır.

Lif örgü hepsi bir örümcek dolguyla yapılır zaten yapılış teknik hepsinin ayni sadece desenleri farklı renklerde uyumlu olunca her el emeği göz nuru değerli ve çok güzeller.

Lif modellerde veya örgü modeller için  şunu derler çeyizde kullanılır diye bence modeller her kesin kullanabilir olması çeyiz deyince ayrı olur mu bence örgü kullanmak isteyen herkes kullanmalı diyorum.

Sevgili örgü sevenler ben de örgü seven olarak sizlere fikirlerimi sundum sizden de yorumlarınızı beklerim şimdi yapmak isteyenler için kolay gelsin yeni öğrenecekler de yapılışını izlemelerini tavsiye ederim ki yapması kolay olsun iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.