TIĞ İŞİ AYAKKABI MODELLER İLE YAPILIŞINI GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere baharlık yada kuru havalarda dışarıya  giyebileceğiniz ayakkabı modeller yapılışı ile paylaşmak istedim.

El işi kendi ayakkabını yapman için yapılışını da paylaştım.

Arkadaşlar evet tığ işi ayakkabı modeller de varmış tığ işi denince sadece dantel ve oya olarak değildir her yerde yapılabilir tığ işi bak ayakkabı modeli nasıl da güzel hem sıcak tutsun hemde ayağın güzel örgü modeller ile harika görünsün.

Dışarı ayakkabı nasıl olur diyecek olursanız artık tabanlıklar satılıyor her yerde sadece ayakkabı tabanlık alman zaten örgü yapanın ipler var işte yapmak için sorun yok.

Tabanlıklar isterseniz kenarları delikli olandan alırsınız veya kemer delme ile kendiniz delersiniz yapılışı çok kolay zaten yapılış video var izleyerek de kolaylıkla yapılabilir olduğunu göreceksiniz.

Bir kaç değişik model olarak paylaştım zaten bot olarak örgüsü ayni zaten yon olarak bildiğiniz zaman desenler için sorun olmaz sanırım.

Siz örgü sevenler her zaman dediğim gibi biraz bu modellere görsel bakın ki değişik bir şeyler kendinizde yapabilir olun.

Düz tığ işi yapıp motif veya düğme, fermuar gibi aksesuar kullanarak sizin ayakkabınız değişik olsun.

Arkadaşlar her modelin gösterişi muhakkak ya renklerdir yada aksesuarlar modeli gösteren unutmayın renkler diyorum çünkü bende bir örgü seven biri olarak yorum ve fikirlerimi sunuyorum.

Ben bu modellerden sizlere beğenerek paylaşıyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz şimdi beğenip  de yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.