TIĞ İŞİ ŞAPKA MODELLERİ İLE YAPILIŞINA BAK GÖR



Sevgili örgü sevenler bu sayfama havaların soğuması ile sıcak olmamız için tığ işi şapka modeller ile yapılışını sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Yeni ve çok güzel tığ işi şapka modeller sunarken diğer sayfamda motifleri paylaşmıştım evet arkadaşlar çiçek motifler ile süslü şapka modeller ile yine sayfamdan fikir vereyim istedim.

Kış aylarda en çok kullanılan şapka ve atkı olur diye düşündüm ve kendine çocuğuna yapılabilir olan bu şapka modellerden bir kaç tanesini fikir olsun istedim.

Değişik modeller yapılışı ayrı fakat yapılışı  her birinin ayni olduğu için ayrı ayrı yapılışını paylaşmaya gerek görmedim.

Bazı modeller güller ile süslemeler yapılınca dahada güzel oldu sizlerde değişiklik isterseniz düz tığ işi yaparak değişik küçük yapraklı motifler ile süsleyebilirsiniz.

Eğer atkı ile kombin yapmak isterseniz de bu tığ işi şapka modelinden yaparsanız harika olacaktır.

Arkadaşlar yapacağınız model tığ işi fakat motifler renkli ipler ile yapılırsa çiçekleri çok güzel ve gösterişli olacak ve mont  uyumlu olursa da şapka ile atkı tamamlamış olur.

Bu modeli ben örgü seven olunca beğenerek size sundum hem tığ işi bilenler için çok kolay bir model sadece süsleme değişik görünüm oluşturdu sizlerde değişik olsun isterseniz küçük motifler veya incilerle süsleyebilirsiniz.

Ajorlu kırmızı şapka ile yorum yapalım ben aralarına kurdele ile çapraz örgüler ile değişik bir görünüm verirdim sizlerde böyle değişiklik yapabilirsiniz.

Her bir model bir birine benzer fakat yapılışı değil motifler değişik gösteriyor çiçekleri farklı olması sanki model ayrı gibi dürüyor.

Şapka yaparken giyeceğiniz giysiye uyumlu renkler olsun şapka değilde yapacağınız çiçekler uyumlu olmalı ki şapkanız güzel görünsün şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin bende sizlerin yorumunuzu beklerim.

 

 

Arkadaşlar bu videoda kendinden güllü ip kullanılmış ve kendi kılçıklı ip olması da çok güzel gösterişli şapka oluyor tavsiye ederim bunu sizlere paylaşmamın sebebi değişik iplerde kullanmanız için birde yapılışı her modelin ayni bu modellerden de fikir alırsınız diye düşündüm .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.