MENEKŞE BAHÇESİ KARE LİF MODELİ YAPMAK İSTEYENLER İÇİN BURADA



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere daha önce menekşe motifli uzun  lif modeli ve motifleri paylaşmıştım şimdi sizlere menekşe motifli kare lif model yapılışı ile modelleri sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Evet arkadaşlar daha önce sizlere menekşe lifi paylaştım hanı ben hep derim ya model bir yerde kalmasın diye evet model her türlü oluna biliyor.

Bu menekşe modeli suzan ayin  hanıma ayıt sunumu ve model anlatımı ona buradan teşekkür ederim.

Renkleri yapılışı harika bir model çiçek bahçesi gibi bir lif model siz örgü sevenlere sunarken sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar yapmayı bilmezseniz bile anlatımı çok güzel videoyu izleyerek bilmeyenler bile yapabilir.

Lif modeller çok var fakat bu suzan hanım her zaman ki gibi renklerin uyumu ile harika modeller sunar ve bende sizlere anlatımını ve modelleri sunayım istedim .

Arkadaşlar biraz yorum yapmak gerekirse şunu söylemek isterim menekşelerin içindeki tomurcuk olarak baktığımız yer biraz koyu renkler olsaydı sanki daha belirgin olurdu diye düşünüyorum.

Bakin hep derim ki değişiklik elinizde lifin etrafına boncuk koyması modele bir hava katmış .

Ben birde şunu söylemek isterim motiflerin birleştiği yerde kurdele ile fiyonk yapılabilir ve dahada harika görünüm olur diye düşünerek siz örgü sevenlere fikir olsun isterim.

Sizler bu menekşe çiçek motiflerle daha başka bir örgü modellerde de kullanabilirsiniz motif yapılışı diğer sayfamda var anlatımına bakarak motif yapmanız kolay olacaktır.

Şimdi beğenen ve yapacak arkadaşlara kolay gelsin yapılışı olan videoyu izlemeyi unutmayın  iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.