GÖBEKLİ PİKE DANTEL MODELLERİ BURADA



Merhaba arkadaşlar bu sayfama göbekli pike dantel modeller ile devam etmek siz örgü sevenlere fikir veriyim istedim.

Dantel modası asla geçmeyen ve en eski el işi olarak bilinir günümüze de devam etmekte olan dantel eskiden sadece karyola eteklere dikilen dantel yapılırdı şimdi ise o kadar geniş çapta kullanılıyor ki artık her yerde dantel modeller var bende sizlere birkaç model paylaşayım istedim.

Arkadaşlar biraz yorum yapalım bu dantel modellerde illa göbekli pike veya havlu ucu olsun demeyin çünkü bazi model var çok basit fakat yapılan işlem harika dantel görünmez olur .

Pikede aplike çok güzel oluyor renkler burada da çok önemli olduğunu söylemek istedim .

Evet renk her zaman en uyumlu ve yapılan el işine uymasını bilirsek sorun olmaz ve çok da gösterişli olacaktır.

Benim bu modellerde sizlere bir önerim olacak bazı modellere renkli ipler ile kabartma yaparsanız renkli pike kumaşına dikilir ve harika bir görünüm olur.

Spor pike yapmanız için veya gençlere yapmanız için renkli olması spor görünür ve gençler için ideal olur diye düşünüyorum çünkü ben kendi çocuklarıma yaptım ve danteli kumaş desenine göre kabartmalar yapınca çok değişik ve güzel oldu tavsiye ederim.

El işi değişiklik kendi elinizde olduğunu unutmayın her zaman da bahsederim eğer takip edenler varsa bilirler

model yaratmak elinizde .

Sevgili örgü sevenlerim bende sizin gibi örgü seven olarak sizlere fikirlerimi sundum bende sizlerden yorumlarınızı bekler şimdi beğenerek yapacak arkadaşlara kolay gelsin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.