TİMSAH SIRTI TIĞ İŞİ YELEK MODELİ ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler bu sayfama timsah sırtı yelek modeli ile sizlere anlatımları ile yelek modeli paylaşmak istedim.

Tığ işi timsah modeli bir çok arkadaş şal model olarak yapmış ben de değişiklik yaparak siz örgü sevenlere timsah modeli yelek olarak sizlere sunmak fikir olsun istedim.

Şal modeli yapılışına benzer fakat gelin yelek olarak çok şık durur diye düşünerek sizler de bu timsah modellerden yararlanarak değişik bir örgü yapabilirsiniz.

Arkadaşlar örgü çok geniş ve bazı modellerde her yerde kullana biliriz .

Bu model şal ve diğer örgülerde lif modelinde kullanabilirsiniz yani timsah model bir yerde kalmamalı diye sizlere değişik olarak yelek modeli sunmak istedim.

Simli ip kullanılabilir çok da şık olur gelin yelek veya gelin şal olarak simli parlak ip harika olacaktır.

Eğer yakaya ve ucuna da sakallı ip olursa değişik olur bence sizlerde bu modeli düşünerek örmek isterseniz düğmesine küçük çiçek yapıp düğme havasını değişiklik yarata bilirsiniz ben her zaman gibi yine söylemek isterim ki değişik görmek isterseniz siler bu modellere biraz görsel bakarak kendiniz bir şeyler katın isterim.

Arkadaşlar ben her zaman değişik model ararken baktığım modellerden görsel bakar ve üstüne değişiklik eklerim ki benim modelim değişik olsun sizlere de tavsiye ederim .

Şişle timsah modellerde var isterseniz şile örün isterseniz tığla ben tığla timsah sırtı modeli gelin yelek olarak sizlere fikir olsun diye sundum .

Şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin .

Modeli bilmeyen arkadaşlara da anlatımı video izleyerek kolaylıkla yapabilirsiniz iyi seyirler.

;

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.