MOTİF SÜSLEMELİ ÇOCUK HIRKA MODELLER İLE ANLATIMINA BAK



Sevgili örgü sevenler bu sayfama motif süslemeli çocuk hırka modeller ile anlatımına bakmanızı ve fikir edinmenizi istedim.

Diğer sayfamda çok amaçlı değişik modellerde olan küçük motiflerden bahsetmiştim şimdi bu sayfama o motifler çok amaçlı diye bahsetmiştim evet kullanmanız gereken yer bu motiflerden bir kaç model çocuk hırkalar paylaştım.

Arkadaşlar biliyorsunuz ki değişik bir örgü için bize değişik model lazım bence hayır biz modellerden değişik yapabiliriz işte yakadan başlamalı çocuk hırka modeller yapılışı ile bakarak değil de biz değişik bir model yapalım .

Düz iple ajörlü desenli hırka yaparız fakat çocuklar için süslü modeller çok daha güzel ve değişik olur hemde düz örgü ile küçük motifler süsleyerek harika bir görünüm ortaya koyar kendi tasarımlarınız olur renkler ile uyumlu olmasına dikkat ederek.

Ben modelleri sizlere beğenerek sunuyorum umarım sizlerde beğeneceksiniz bende sizlerden yorumunuzu

beklerim .

Anlatımlı video paylaştım iki model için eğer yakadan nasıl başlanır diye düşünürseniz anlatımlara bakarak sizlere çok daha kolay olacaktır.

Arkadaşlar ben birkaç çeşitli küçük çiçek motifler paylaştım değişik motifler isterseniz çok amaçlı motifler diğer sayfamda var sayfama bakarsanız göreceksiniz .

Sizin değişik motif ‘leriniz de olur onlardan da kullanarak kendi modelini oluşturursunuz çok daha değişik olur bence.

Ben örgü seven olarak sizlere en güzel ve değişik modeller sunmak bana keyif verir umarım sizlerde sayfama bakarken severek beğenerek bakıyorsunuzdur .

Arkadaşlar yeni modeller benden yapması siz örgü sevenlerin olsun şimdi yapacaklara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.