MENEKŞE MOTİFLİ LİF MODELİ ANLATIMLI GÖR



Sevgili örgü sevenler bir önceki sayfamda çok amaçlı menekşe motifler paylaşmıştım şimdi sizlere menekşe motifli lif modelden bahsetmek istedim.

Evet arkadaşlar her zaman en güzel modellerden sizlere fikir amaçlı en yeni modeller paylaşmak için buradayım.

Diğer sayfamda çok amaçlı kullana bileceğiniz menekşe motiften bahsetmiştim şimdi sizlere uzun lif modelin üstüne menekşe motifler ile süsleyerek bir modelden bahsedeyim sizlerde çok amaçlı motifleri değerlendirmenize yardımcı olayım istedim.

Bu modellerin yapılışını Suzan ayin hanım video ile yapılışını anlattı kendi tasarımı çok güzel anlatımı var izleyerek çok rahat bir şekilde sizlerde hiç bilmeseniz bile öğrenip yapacağınızı düşünüyorum.

Benim renkler ile biraz takıntım var galiba ama olması gereken bir modelin güzel olmasını istiyorsak renkler ve el işi elinizin ayarı çok önemli çünkü modellerde bazı modeller sık iğne ile örenler motifler küçük olur yumuşak örenlerde salaş durur el işi el ayarı önemli arkadaşlar .

Bazı arkadaşlar model sayı ister ben vermek istemiyorum çünkü hangi model ve elin ayarınızı bilmediğim için ama artık çok güzel anlatımlı videolar var izleyerek çok kolay yapılabilir.

Eğer bilmiyorum anlamadım derseniz tabi ki de yardımcı olurum bende örgü seven ve her zaman el işi yapan biriyim bazı fikirler söylerken bilgilerimi paylaşıyorum umarım sizlerde beğeniyorsunuz bende sizlerden yorumlarınızı her zaman için beklerim.

Arkadaşlar umarım bu menekşe çiçeği lif modeli beğenecek ve yapacaksınız şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.