DANTEL KUMAŞA DİKİLİNCE YATAK ÖRTÜSÜ GÜZEL OLUR



Merhaba sevgili örgü sevenler bugün sizlere dantel yatak örtüsü dantelden bahsetmek istedim .

Dantel hiç bitmeyen bir el işi olarak biliriz bende artık günümüzde çeyizlere yatak örtüsü kendi el işin olsun diye en güzel modellerden sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar bu modelin anlatımı şablon olarak paylaştım sizin elinizde pike danteller den de yapabilirsiniz.

İlla bu danteller  den olması değil değişik danteller de olur ben bu modelleri sizlere görsel bakın diye paylaştım fakat tabi ki de bunlardan da yapabilirsiniz bu modellerde çok güzel tam çeyizlik dantel.

Ara dantel olarak bakmayın siz pike dantel de yapabilirsiniz.

Bu modellerden masa örtüsü d çok güzel olur kumaşa dikerek harika olur yada motifli dantellerden bütün olarak yatak örtüsü düşünün harika olur.

Ben bunu yapıla bilen görsel olarak siz örgü sevenlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

 

Arkadaşlar bu yatak örtüsü çiçek bahçesi gibi harika evet motifli renkler uyumlu hazir yatak örtüsünden de daha güzel çünkü içinde el emeği göz nuru var .

Kırlentleri ile tamamlarsa işte çeyizlik bir harika yatak örtüsü olur sizler isterseniz daha değişik motifler ile de yapabilirsiniz .

Bunu bir battaniye olarak da düşünülebilir nasıl mı altına bir kumaş dikerek tüylü kumaş olur veya sade renkli polar harika bir battaniye olarak kullanılabilir çocuk battaniye düşünülebilir yani arkadaşlar istediğinizi yapabilir olmanız için fikir vermek istedim.

Yapacak arkadaşlara kolay gelsin .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.