TIĞ İŞİ EV BABET VE PATİK MODELLER İLE YAPILIŞINI GÖR KENDİNE YAP



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama tığ işi ev babet ve patik modeller ile yapılışını sizlere sunmak istedim.

Arkadaşlar boncuklu ve güllü babet modeller bir arkadaşa ait ben sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Bu patikleri arkadaşlar yapıp satıyorlar bende bu patik modelleri beğenip siz örgü sevenlere paylaşip sizlerde bu çok güzel güllü kurdele ile yapılan modeller sizlerinde olsun yapmanız için de yapılışını sizlere sundum.

Yapım aşamalı video her modelden birini paylaşıp yapmanıza kolaylık olsun diye eğer bilmeyen arkadaş varsa yapmak isterse video anlatımını izleyerek çok kolay yapacaktır.

Arkadaşlar bir önceki sayfamda 5 şişle modelleri paylaştım şimdi tığ işi bir daha ki sayfamda da şile yapılan çok değişik modelle sayfam da olacağım eğer takip ederseniz zaten en güzel ve en yeni modelleri sizler görün ve ilk modellerden siz örgü sevenler yapın.

Arkadaşlar bu modellerde değişiklik yapalım başka ne yapabiliriz ?

Ben bu modelle ayakkabı babet yaparım boncuklara desen vererek işlerim güllü motiflerde aralarına inci dikerim veya değişik düğmeler var onlarla değişiklik yaparım sizlerde fikirlerinizi katarsanız sizin olan bir model olur.

Siz örgü sevenler bu çok güzel patikleri değişik olarak kendine hediye veya çocuk,bebeklere yapılabilir olduğunu unutmayalım.

Çorap ve patik genelde yani eski zamanlarda büyükler yapardı şimdi ise artık her el işi seven yapıyor buda örgü sevenler için çok güzel bir terapi olduğunu düşünüyorum.

Sevgili hanımlar şimdi bu çok güzel patik modeli yapan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.