BILDIRCIN GÖZÜ YELEK ÖRGÜ MODELİN ANLATIMINA BAK



Sevgili örgü sevenler bu sayfama en güzel ve saç örgü ya benzer değişik ve çok kolay bıldırcın gözü örgü yelek modelin anlatımı ile sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar her yelek modellerde kaynana gelin modeller deniliyor .

Ben örgü seven arkadaşlarıma örgü her zaman büyük küçük hitap eder ve her kese örülüp giyilir diye düşünerek sadece yelek modeli olarak sizlere sunmak isterim.

Şiş ile örgü modellerde şu veya bunun modeli olmaz yapılan her emek her yaş gurubu hitap eder bence sadece boyu ve renklerde ayrı olur diye düşünüyorum.

Arkadaşlar bu çok güzel yelek modeli hem kendine hem annene veya kız çocuğuna yapıp giymesi için emek et derim .El işi örgü yelek model derken arkadaşlar sizler nerede ve kime yapmak isterseniz yapın bence modellerde sade kalmasın çocuk ve buyuk diye model olmaz.

Her zaman söylerim modeli ayıran renklerdir ve birde büyükler için yapılınca beden buyuk olur ayıran özellik bu diye düşünüyorum.

Ben örgü bilen biri olarak her zaman şunu yaparım model görünce görsel bakar değişiklik yapabilecekler de değişiklik yaparım ve renklere dikkat ederek hareket ederim ve yaptığım her model çok güzel olur siz örgü sevenlere kendi fikrimi sundum bende sizlerden yorumlarınızı beklerim .

Bu bıldırcın kuş gözü yelek modeli beğenip de yapacak arkadaşlar bilmeyen olursa anlatımlı videoyu izleyerek kolay yapacağınızı düşünüyorum şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.