5 ŞİŞLE KİLİM DESENLİ ÇORAP MODELLERİ VE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu gün sizlere kara deniz çamlı hemşin çorap modellerden ve yapılışından bahsetmek istedim.

Evet hanımlar patik örmeyi  belki hepimiz biliriz fakat kara deniz yöresinin bu desenli patik ve uzun çoraplar harika desenler ile yapılışı ve görünüşü sanki hiç bir yerde yok gibi.

Deseni ve yapılışı sizlere paylaşmak sizlerinde adeta kılım gibi desenleri olan bu patikler den de sizlerde yapmanıza yardımcı olmak istedim.

Arkadaşlar evet bu patikler kara deniz çamlıhemşin yöresine ait bir model ve tabi ki yapmak isteyen herkesin benim dikkatimi çekti çok güzel görünüşlü diye sizlerde örgü sevenler yapsınlar istedim.

Yapılışı zor gelebilir ama çorap örenler için kolay gelir örgü bilen ve desenli örgüyü yapan herkes yapar diye düşünüyorum zaten çorap yapmak isteyenler içinde yeni başlaması kolay olsun diye bir yapılış video paylaştım .

Eğer yapmak isterseniz hem kilim desen yapılışı hemde yeni 5 şişle yapmak isteyen yeni öğrenmeleri için videoyu izleyerek yapımınız kolay olacaktır.

Kilim desenli siz örgü sevenler yelek yada hırkalarda yapabilirsiniz bu gibi desenler kullanarak harika örgülerde yapabilirsiniz.

Düz bir hırka yanlara böyle çorap gibi desenler yapılabilir ve düz ördüğünüz hırka harika görünsün.

Kilim desen modeller her yerde deriz ya evet biz örgü modelleri bir yerde bırakmadan yeni modeller haline getirelim modeli kendimiz yapalım ki kendi modellerimiz olsun her zaman dediğim gibi bazen modellere bakarken görsel düşünelim bu modeli nasıl değerlendirebiliriz diye düşünerek hareket edelim.

Sevgili örgü sevenler bu kilim desen çorap modellerden beğeneceğinizi umarım ve şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

i

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.