EN GÜZEL FİYONKLU LİF MODELİ YAPILIŞIYLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama çok güzel tam çeyizlik fiyonklu lif kese modeli ile yapılışından bahsetmek istedim.

Evet hanımlar anlatımıyla görünüşü ile çok güzel lif modelini sizlere sunmak ve siz örgü sevenlere çeyizde nasıl lif modeli yapacağım diye düşünmemeniz için fiyonklu model hiç düşünmeden yapmanızı tavsiye ederim.

Fiyonklu bu model yapımında aynı renkler de kullanabilirsiniz çünkü çok uyumlu renkler var .

Ben sizlere birde şunu deneyin diyeceğim.

Akıllı iple fiyonk yapıp üstündeki gülleri akılı iplerin tek renklerden güller yapınca da çok güzel olacaktır her zaman dediğim gibi renkler ile çok güzel uyumlu olması gerek ki modeller de güzel görünsün.

Lif yapılışı her kesin kolaylıkla yapabilir bir model olduğunu düşünüyorum çünkü tığ kullanan herkes kolaylıkla yapar.

Arkadaşlar çeyiz derken en güzel modellerden ve en renkli olmalı ben her zaman çeyiz denmesini istemezdim fakat bu lif modeli çok beğendiğim için sizlerde bunu çeyiz sandıklarınıza yer verin istedim.

Bazı modeller var ki gerçekten kullanmaya kıyılmaz el emeği hepsi güzel fakat bazı modeller bu fiyonklu model gibi dikkat çeken modeller tam çeyizlik olmalı diye düşünüyorum umarım ki sizlerde böyle düşüneceksiniz.

Siz örgü sevenler bu fikirlerim için de bende sizlerin yorumlarınızı beklerim eğer siler bu tığ işi fiyonklu lif modeli yapmak isterseniz yapılış videoyu izlemenizi tavsiye ederim çünkü anlatımı çok güzel rahatlıkla yapabileceğinizi düşünüyorum .

Bu fiyonklu lif modeli yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.