HAVLU UCU 25 ADET TIĞ İŞİ DEĞİŞİK MODELLER



Sevgili örgü sevenler sizlere bu güzel değişik havlu ucu modellerden 25 adet olarak sizlere sunmak fikir vermek istedim.

Evet sayfama bu aralar değişik modeller paylaşmak siz örgü sevenlere fikir vermek ve bu güzel renkli modellerden sizlerinde yapmanız için modelleri paylaşmak istedim.

Dantel havlu modellerde genel olarak üstüne desen verirken renkler  tığ işi olarak çok kolay yapılır diye bilirim fakat motifler ile yapacak olursanız bazı motifler sık iğne yapıldığından biraz zor olsa gerek.

Ben daha önce ki sayfamda motif çiçekler paylaşmıştım küçük çiçekler ile havlu ucuna yapılır motiflerde var aralarında çiçek yapılışını oradan da bakıp fikir edine bilirsiniz.

Arkadaşlar bazı modeller iğne oyasına benzer olduğunu söylemeden önce şunu söylemek istiyorum .

Siz dantel sade yapıp üstüne havlunun desen rengine göre küçük çiçek modeller ile de havlunuzu değişik model yarata bilirsiniz diye düşünüyorum.

Zaten oya ve dantel,iğne oya benzer yanları var bunu sizlerde görecek ve yaparken tığ işi bilenler iğne oyasına aklı kalmayacak çünkü iğne oyasına benzer hem oya hemde dantel ucu olarak yapılabilir en güzel modeller var.

İğne oyasını yapanlarda tığ işi model benzerlerden fikir edine bilirler ve her ikisi de ayni olacaktır.

Sevgili örgü sevenler ben bu modelleri çeyiz demek istemiyorum yorum ve kullanmak sizin düşünceniz olsun yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.