HAROŞA ÇAPRAZ ÇOCUK ÖRGÜ MODELLER İLE YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sayfama haroşalı  çapraz çocuk örgü modellerden sizlere bahsetmek istedim.

Bu aylarda severek el işi yapacaklara çocuk bebek modellerden daha çok bahsetmek isterim çünkü örgü çocuklarımızı sıcak tutar hastalıktan korur diye bende çok güzel iki veya bir çok renklerle yapabileceğiniz haroşalı çapraz modellerden sizlere sunayım fikir olsun istedim.

Bu haroşe model nasıl yapılır diye düşünme ben bu modellerin yapılışını sizlere kolaylık olsun diye anlatımları da paylaşıyorum gene de anlatımla yapamazsanız her türlü siz örgü sevenlere yardımcı olacağım unutmayın.

Arkadaşlar ben her zaman renklerden bahsederim evet bir el işi hele örgü olursa ren çok önemli çünkü modelleri gösteren renklerdir .

Bugün bende iki ve bir çok renklerle yapacağınız yelek veya bebek battaniye ,siz kendinize yelek hırka bir çok yerde kullana bilir bir model olduğunu siz örgü sevenlere fikir vermek istedim.

Renk derken yapacağınız her ne olursa zemin rengi önemsemenizi tavsiye ederim çünkü zemin renk ile değişik renkler uyumuna dikkat edersek modeller çok daha harika gösterecektir.

Eğer çocuklara yapıyorsanız tabi ki rengaren olması gerek diye düşünüyorum bu model sadece kız çocuklar için değil arkadaşlar erkek çocuklara da yapılır hatta eşinize de bir hırka harika olur ben kendi eşime yaptım renkler değişik olarak kendime yani çocuklar derken aile modeli olarak harika bir görünüm olduğunu söylemeden geçemedim.

ŞİMDİ YAPACAK ARKADAŞLARA KOLAY GELSİN .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.