İKİ RENKLE DEĞİŞİK ÖRGÜ MODELİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama iki renkli yelek hırka da yapılan çok güzel güllü görünen bir modelden bahsetmek istedim.

Bu değişik ve çok güzel modelle ne yapılır.

Bu güllü görünümlü model çocuk yeleği çocuk hırka battaniye yani nerede görmek isterseniz bu model orada diye bilirim çünkü model her yere yakışır .

Arkadaşlar bebek battaniyesinde de çok güzel olacaktır.

Çocuk hırka yapılışında ve yelek yapılışında bu modelle yapacak olursanız lütfen renkleri uyumu güzel olsun ki modeliniz güzel görünsün.

Açık renkler deneyin çocuklara koyu renkler pek güzel durmaz ve çocuğu koyu ren boğar açık renk her zaman güzel görünür ve modeli de gösterir.

Bence bu model yaparken gül yapılışında biraz kalın ip olması gülleri ortaya çıkaracak ve kabarık görünün sağlar

ince ip gösterişli olmaz diye düşünüyorum ben örgü seven olarak bu tarz modellerde arasındaki model ortaya çıksın diye inceli kalınlı ip tercih ederim .

Arkadaşlar bu modelin yapılışını sizlere kolay olsun yapmaktan zorlanmayın diye videosunu da paylaştım.

Eğer izlerseniz bu model de diğer modeller gibi çok kolay olduğunu göreceksiniz.

Sevgili hanımlar sayfamı takıp edenler bilir en yeni en güzel modeller sunmaya devam edeceğim ve sizlere değişik modelleri ile yapılışlarını sunacağım şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.