İĞNE OYASI DEĞİŞİK MODELLERE BAKALIM



.Merhaba sevgili el işi seven arkadaşlar bu sayfamda bir değişiklik yapmak istedim ve sizlere iğne oyası değişik modellerden görsellere bakın istedim.

Yazmasıyla havlusuyla bir çok modeller var iğne oyasıyla fakat sayfama hiç böyle değişik ve çok güzel gösterişli bir model paylaşmamıştım.

Arkadaşlar sizlerde iğne oya sever olarak bu üstü değişik çiçekler ile süsleyerek hiç peçete veya masa örtüsünü yapmamış olabilirsiniz .

Ben el işi seven olarak bu iğne oya değişik görsellerden çok beğendim umarım ki sizlerde beğenerek bu modellerden yapacaksınız .

İğne oya gerçekten çok güzel bir el işi olduğunu söylemek istedim.

Bu sayfamda gerçekten çok güzel iğne oya masa ve peçeteler yer aldığını düşünüyorum.

Demem şu iğne oya yaparak sade iğne oyası üstüne değişik çiçek motifler nasıl harika göründüğünü sizlere bu sayfamda fark edin istedim.

Değişik motifler ile iğne oyasını çeyizlerde yer alsın isterim çünkü bu çok güzel zarif gösterişli bu iğne oya modeller gerçekten el emeği göz nuru fazlasıyla var bizim için çeyiz önemli ya onun için çeyizlik derim bu modellerine .

Sevgili örgü sevenler ben bu iğne oya yapılışını anlatımını paylaşmadım zaten zaten bir çoğunuz bilirsiniz diye fakat yapmak isterseniz ve ben bu model den yapmak istiyorum diye modele karar verin yardımcı olacağımı unutmayın.

Şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

 

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.