KESE LİF MODELLERİ TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere temizlenmek için kullandığımız banyo lif ten bahsederek başlamak istedim.

Bu banyo lif modelden bahsetmek sizlere fikir vermek istedim.

Banyo lif modeller çok değişiklik yapılarak bir çok modeller var fakat her zaman çeyiz lifi denilir oysa ki biz kendimiz de kullanmak için yapmalıyız diye düşünerek ben de sizlere çok güzel fakat biraz basıt modellerden seçip sizlere fikir olsun istedim.

Örgü lif denilince çeyizlik ayrı değildir arkadaşlar biraz renkler ile biraz da motifler ile süsleriz o zaman çeyizlik olur diye düşünüyorum.

Diğer modellerde de hep ayni yorumlar olur çeyizlik modeller diye neden kendimize yapıp kullanmayalım ki bu güzel modeller .

Hamamlarda kaplıcalarda yani banyo yaptığımız zaman rahatlıkla kullanmak için bu güzel renkli lif modellerden yapıp kendimiz de kullanalım diye bu modellerden bahsedip fikir olsun istedim.

Bu lif modellerden bizim çocuklar için yok mu demeyin çeyizlik olur da çocuklara yok mu diye düşünüp bu lif ailece kullanmak adına yapmalıyız her bireyin ayrı olmalı.

Benim düşüncem çocuklara bu lif daha gerekli çünkü oyun oynayarak kendini daha fazla life gerek duyar diye düşünürüm sizlerin fikirlerinizi da beklerim.

Sevgili hanımlar bugün lif modelin yapılışını paylaşmak istemedim diğer sayfamda lif modellerde yapılışı var ama sizler yine yapamazsanız yardımcı olurum .

Lif modelini beğenip yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Ben örgü seven olarak beğenerek sizlere paylaştım yorum sizlerin .

Arkadaşlar el işi yapmak sizden en güzel modeller benden olsun kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.