KIYAFETLERİNİZ DANTELLE BÜTÜNLEŞSİN TIKLA GÖR



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere dantelle kıyafetleriniz bütünleşsin ve sizlere birkaç görsel sunayım fikriniz olsun istedim.

Sevgili hanımlar evet dantel bizim el emeği göz nurumuz fakat dantel denince bizler hep masa örtüsü.salon takımı.oda takımı pike vesaire diye biliriz oysa dantel o kadar geniş kapsamlı kullanabiliriz ki şimdi sizlere birde bu kıyafetlerde bütünleşen modellere bakınca anlayacaksınız.

Ben her zaman derim bir şey örüldüğü zaman model tek kalmamalı diye oyalar gibi dantel de geniş kapsar her yerde kullanabiliriz.

Bu modelleri sizlere sunarken şunu söylemek isterim benim sayfamı takip ederseniz her zaman değişik yeni fikirler sunacağım.

Arkadaşlar bu modeller illa aynısını yapmak değildir sizler bu modellerden değişik dantel motiflerde yapabilirsiniz.

Çok güzel zarif dekolteli bu modeller genç kızlara daha güzel olacağını düşünüyorum sizler yazın dışarıya gece gezmelerinde harika gözükecek bir model olarak sizlerin de yapmanızı tavsiye ederim.

Bu model yapmak kolay nasıl yaparız dikiş bilmiyoruz diye soracak olursanız şunu yapmanızı tavsiye ederim.

Askılı bir tişört askılarını kesip dantel yapabilirsiniz veya beyaz atlet üstünü kesip motiflerle üstüne dik dahada anlayamadım yapamam derseniz kumaş alıp piko yapan birine  götürüp diktirebilirsiniz.

Bir daha ki sayfamda birde dantel ayakkabı modeller sunmak istiyorum yaza kombin yapmak için diğer sayfamda dantel ayakkabı modellerde var oradan bakıp yardim alabilirsiniz

Sevgili hanımlar umarım ki benim gibi sizlerde bu dantel kıyafet ile bütünleşme modelini beğenirsiniz şimdi yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.