5 ŞİŞ İLE KAZAK MODELLERİN YAPILIŞINA BAKALIM



Sevgili hanımlar bugün sayfama 5 şiş ile yarasa modeli kazak yapılışını siz örgü sevenlere paylaşıp fikir vermek istedim.

Sevgili örgü sevenler 5 şiş ile çorap olur da başka bir şey olmaz mı bende sizlere değişik bir kazak modeli fakat 5 şişle yapmanız için  çok güzel gösterişli modellerden bir kaç model seçtim sizlere paylaşmak istedim.

5 şişle çorap değil dantel oda takımlar yapılır da kazak neden olmasın dedim ve çok da güzel modeller var isterseniz sizin elinizde değişik model varsa da yapabilirsiniz.

Yelek modeli yada motifler ile yapılan modellerle yapabilirsiniz ben sadece fikir olsun diye bir kaç model sundum.

Arkadaşlar bilirsiniz ki el işi çok geniş nerede nasıl yapılır diye düşünmeyin sadece siz yapmak istediğiniz modele değil ne yapacağınıza kara verin .

Ben örgü seven olarak bazı modeller bir görsel ve ben üstünde oynayan değişiklik yapan biriyim hep ayni model yapmam sizlere de tavsiye ederim.

5 şiş ile oda takimi dantellerden yapılışını paylaştım sadece yapılışına bakarak siz örgü modelinizi kendiniz yapın isterseniz video da ki dantel modelini yapabilirsiniz oda çok güzel olacaktır.

Şişleri kullanmak çok zor değil arkadaşlar fakat sanırım ki çorap örenlere daha kolay yapacaklardır çünkü elleri 5 şişe alışık olduğundan rahatça yapacaksınız.

Yeni öğrenecekler de yapılışına bakarak yapacaksınız diye düşünüyorum.

Kazak modellerden kalıp olarak ele alırsanız yapım aşaması sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Sevgili hanımlar biraz zor gözükse de bu 5 şişle yapılan modelimi umarım beğeneceksiniz şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.