AMİGURUMİ ÖRGÜ BEBEKLER BURADA



Sevgili örgü sevenler bu sayfam da sizlere amigurumi bebek yapılışları ile modelleri paylaşmak istedim.

Sevgili hanımlar evet kış ayı bebekler ve çocuklara en oyalayan ve ihtiyaç duyduğumuz eğlene bilecekleri oyuncaktır.

Bende sizlere çocuklarımızı seveceği en güzel bebek modeller ile siz örgü sevenlere fikir olsun diye amigurumi yapılışı ile paylaşmak istedim.

Kışın genelde ihtiyaç duyulan oyuncaklardır çocukları oyalamak çok zor olduğunu bilen biriyim dışarıya parka gidemediği için hemen oyuncaklara sararlar ve bizde en güzel bu amigurumi bebeklerden yaparsak severek oyun oynayacaklarını düşünerek sizlere sunayım dedim.

Çok güzel olduğu kadar da kolay yapılır bir gün içinde biter bir model olduğunu söylerken ben örgü seven biri olarak çok yaptım ve çocuklar çok güzel oynadılar hemde yıkana bilir olması çok güzel .

Arkadaşlar oyuncak değip geçmemeliyiz sağlık açısından önemli bu el işleri yıkanır olması için çok güzel ve temiz bir oyuncak olarak hiç tereddüt etmeden çocuklarımız oynamasına izin verelim.

Yapılışına gelince arkadaşlar 3 tane anlatım paylaştım bakarak nasıl yapılır öğreneceğinizi düşünüyorum zaten anlatımlar çok güzel anlatıyor.

Kış geldi çattı ve çocuklar ve bebekler evde oyuncak var fakat sıkıldı bizde hemen en sevdiği bir amigurumi bebekler veya çizgi filim karakterler yapalım dedim ve sizlere paylaşmak siz annelerde oyuncaklarla oyun oynarken rahat edin istedim.

Arkadaşlar beni takip edenler bilir en güzel en yeni en lazım olan modeller benden yapması siz örgü sevenlerin olsun şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.