EN GÜZEL YAZMA OYA MODELLER TIĞ İŞİ



Sevgili hanımlar bugün yine yeni yazma oya modelleri ile tığ işi olan en güzel modeller ile sayfamda siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Bugün yazmalar la değişik modeller fikir olsun size modelde kafanız karışmasın diye ayrı ayrı model halinde sayfamdan devam etmek istedim.

Değişik ve çok güzel bu yazma modeller çok güzel olduğu kadar renklerde çok güzeller ve yazma için harika görünen bu modelleri umarım sizlerde beğeneceksiniz.

Arkadaşlar genelde tülbent ,yazma baş örtü olarak bildiğimiz bu oyalarla süslemek biz örgü sevenlere aittir ve bu modeller ile sizlerde tülbent’lerınız  harika olsun bu sayfamdan fikir edinin isterim.

Diğer sayfamda da dediğim gibi sizlere de söylemek istedim ki fikir olsun bu modeller ile peçete kenarı el havlu ucu olarak yapılabilir fakat bunu ipler kalın olmalı ki el havlumuz da gösterişi olsun.

Arkadaşlar ben modellerin tarifini vermiyorum belki sizler bekliyorsunuz fakat bir model sayısını vermek önce model seçilmeli sonra eliniz sıkımı yoksa normal mi bilmeliyim ki ona göre sayı vereyim ve bu modeller aynı olsun .

Ben örgü seven biri olarak daha önce bende modellerin satılara bakardım fakat hiç aynı olmazdı onun için ben tarif olarak sizlere anlatımı olan bir tane modelin yapılışını video olarak paylaşmak daha mantıklı geldiği için paylaşıyorum.

Sevgili hanımlar bu demek değildir ki sadece model paylaşıyorum tabi ki istediğiniz model yapamazsanız her türlü modelden yardımcı olmak için buradayım sizlere şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin bir modelin yapılışını paylaştım oradan yapmanıza yardımcı olacaktır iyi seyirler .

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.