EN GÜZEL BEBEK BATTANİYE MODELLERİ TIĞ İŞİ



Sevgili örgü seven arkadaşlar en güzel bebek battaniye modellerimle sayfamda sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

Bu güzel bebek battaniye modellerden sizlere paylaşırken şunu düşündüm ve fikir vermek istedim tığ işi bu modeller yelek yapımında da çok güzel olacağını sizlere fikir olsun hırkada da güzel ve değişik bir model olur diye düşünüyorum siz tığ işi sevenler de bilirsiniz ki yapılan her ne olursa olsun model bir yerde kalmamalı.

Zaten bir kaç model var yelek ve hırkada kullanılmış sizlere bu modellerden yararlanabilirsiniz.

Sayfamı takıp eden arkadaşlar bilir ki ben orgu seven olarak her zaman en güzel en yeni modeller seçmek sizlere sunmak isterim.

Bebek battaniye yapmak ve model ararsanız işte model çok güzel ve rengarenk olması dikkat çekici bebeğinizin sıcacık olması çok önemli ise bu çok güzel modellerden siz örgü sevenlere tavsiye ederim.

Arkadaşlar daha önce şal modelimde bu modelin sade renkle yapılışı var hırka ve yelek modellere bakarsanız yine orada da ayni modellerden yapılmış olarak göreceksiniz hani ben hep diyom ya model sadece görsel sizlerde öyle düşünüp yaparsanız ve biraz olsun değişiklik yaparsanız kendi modelli yaratmış olacaksınız.

Örgü seven arkadaşlar yine değişik modeller ile sayfam da olacağım eğer takıp ediyorsanız ben de sizlerden yorumlarınızı beklerim şimdi bu modelleri beğenip yapmak isteyen arkadaşlara şimdiden kolay gelsin yapması sizden modeller ben den.

Bebek battaniye modelin yapılışını sizlere paylaşmak ve değişik bir model ile yapım aşamasını kolayca yapmanız için videoyu izlemenizi tavsiye ederim hem sizlere fikir olur.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.