YUVARLAK DANTEL ÖRTÜ MODELLERİ TIĞ İŞİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfama değişik modellerden oluşan bir sayfa haz.rlayip sizlere yuvarlak dantel modelleri tığ işi ile modeller hazirlayip sizlere sunmak istedim.

Yuvarklak dantel ne diye düşünür ve merak ederseniz şu demek oluyor arkadaşlar yuvarlak isterseniz sehpa isterseniz fiskos masa,yemek masa yani danteli nerde kullanırsak bu yuvarlak dantellerimde yer alır.

Arkadaşlar günümüzde eskiye dönük oldüğünü sanirim sizlerde biliyorsunuz artık dantel geri gelerek evlerde yer almaya başladi ve artik servis tabak altlar çok moda oldüğünü sanirim biliyorsunuz.

Bende bir örgü seven olarak sizlere yıvarlak dantel modellerden sizlere fikir olsun siz örgü sevenlerde yapsınlar diye paylaşmak istedim.

Danteller eğer değişik görmek isterseniz evin dekor ve renkler ile bu dantellerin   uyumlu olması danyel modelini gösterişli olur.

Sevgili örgü sevenler ben bu sayfamda birkaç yuvarlak modellerde sizlere fikir olsun diye paylaştim modeller benden yapması sizden der ve yapacak arrkadaşlara kolay gelsin derim.

Eğer tapmak ister ve madeli yapamazsaniz yardimci olmak için burada lduğumu unutmayın .

Dantel olduğu için yapılışını sizlere paylaşmadim sizler zaten dantel yapıyorsunuz diye sadece modellerimi sizlere paylaştim eğer takip ederseniz birdahaki sayfamda sizlere değişik görseller hazırlayıp paylaşmak istiyorum şimdiden yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.