EN GÜZEL BEBEK PATİK MODELLERİ NİNELER ÖRECEK TORUNLAR GİYECEK



sevgili hanımlar bugün sizlere rengarenk ve çok güzel bebek patik modelleri nineler örsün torun giysin diye bir kaç model patik sizlere fikir olsun istedim.

Bebekler için çok güzel bu patikler den yaparsanız bebeklerin ayakları sıcak olsun hasta olmalarını engellemiş olursunuz.

Çocuklar hasta olmaması için bu patikler den yapmak ve sizlere fikir vermek için bu çok güzel rengarenk patik modeller hem kendinize hem bebek ve çocuklar için çok güzel modellerden yararlanmanız için görselleri paylaştım.

Arkadaşlar bu bebek patikler ile bebek yürüme ayakkabı olarak da yapabilirsiniz nasıl mı altına kalın keçe yani tabanı kalın bir keçe yaparsanız bebekler yürümek için çok da güzel olur ve rahat yürümesi olur.

Bebekler ilk yürüdüğünde ayakları yere basmak istemez ayağında patik olunca basar eğer yumuşak bir ayakkabı gibi olursa hem dışarıda hem evde giydirebilirsiniz .

Bu çok güzel patikler nineler severek yaptığını düşünüyorum onlar severek torunlara yaparlar ve kendi el emeklerini torunlara vermek onlar için buyuk bir sevgi olarak diye düşünüyorum.

Sevgili ninelerimize bu güzel modellerden  yardımcı olmak ve torunlara örmek için paylaşmak istedim.

Ninelerimiz yapmayı bilirler fakat siz anneler yapmak bilmiyorsanız sizlere yardımcı olurum şimdi yapacaklara kolay gelsin isterseniz yapım aşamasını bilmeyenler yardımcı olacağım onun için buradayım.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.