TIĞ İŞİ ÜSTÜ MOTİFLERLE SÜSLEMELİ ÇOCUK HIRKA MODELLERİ



Sevgili örgü sevenler bu sayfam da sizlere tığ işi üstü motiflerle işleme hırka modellerden ve yapılışı olan videoyla bahsedeyim istedim.

Tığ işi çocuk hırka modeller sizlerinde beğenerek sayfama bakacağınızı düşünüyorum.

Siz örgü sevenler çocuk hırkalar el emeği göz nurunuz ile sıcacık olmaları sizinde el örgü yapmanız demektir.

Örgü yapmak bir terapi olduğunu her zaman söylerim ama bu rengarenk hırka modeller çok güzel olduğunu demeden geçmeyeceğim ben örgü seven ve anne olarak bu modelleri çok beğendiğimi, sizlerinde beğeneceğinizi umarım.

Çocuklar bu modelleri çok seveceklerdir çünkü renkler çok canlı ve çiçek bahçesi gibi görünen bu modellerden hem sıcak olacaklar hemde çiçekleri çok seveceklerdir.

Şapkası ve ayakkabısı ile kombin yapılınca zaten harikalar yaratmış olacaksınız.

El işi ve tığ işi bu güzel modeller siz örgü sevenler kendi fikirlerinizi de katarsanız değişiklik yapıp değişik ve çok güzel gösterişli modeller de yapabilirsiniz.

Değişik model yaratmak sizin elinizde ben bu modeller sizlere görsel olarak bakın ki sizde biraz bir değişik motif veya boncuk eklerseniz her zaman dediğim gibi sizin de bir modeliniz olur.

Motiflerle süsleyen bu modellerden siz örgü sevenlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Artık günümüzde o kadar değişik ve güzel ipler var ki yapmak için çok fırsat var bulması kolay olan bu tığ işi düz trabzanla yapılır üstüne çiçekler eklenir fakat bir fikrimi söylemek istiyorum.

Ben bu hırka modeli akılı iple yapmayı tercih ederim ve içindeki renklerle de çiçek motifler ile süslerim.

Şapka yapacak olsam da tek renkle örer    çiçeğini renkli yapardım.

Ayakkabı için de içindeki koyu renklerden yapar yine açık renkler ile süs yapardım.

Yapacak arkadaşlara kolay gelsin

 

Sevgili hanımlar bu dikişsiz kapşolu   hırka modelli nasıl yapılır anlatır sizlerde bu videoyu izlerseniz hem şişle hem tığla nasıl yapılır diye düşünmenize gerek kalmaz ve yapımı sizlere kolay olur iyi seyirler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.