BEBEKLERİN YÜRÜME PATİK AYAKKABI MODELLER İLE YAPILIŞI



Sevgili örgü seven anneler bugün sizlere bebek yürüme patik ayakkabı modellerden en güzeller ile devam edelim istedim .

Siz anneler bu çok güzel yürüme patik ile ayakkabı modellerden bahsetmek istedim .

Çocuk ve bebekler için önemli olan bu patikler siz anneler sıcak olan bebekler ile çocuklara örmeniz için bu modellerden ve yapılışını sizlere paylaşmak fikir vermek istedim.

Bebekler ilk yürürken basmak istemezler bu güzel modeller ile hem yürümesine hemde ayakları sıcak olmasına el emeğiniz olsun istemez’misiniz.

Çocuklar genelde patik giymek istemezler fakat onların hoşuna gidecek figürlü bir patik hoşlarına gideceğini düşünüp bu çok cici bici patik ayakkabı modeller siz örgü sevenlere sunmak fikir edinmenize yardımcı olayım istedim.

patik yapılışı çok keyifli bir el işi arkadaşlar zaten bütün el işleri bir terapi gibidir ama minik çocuk ve bebeklere örmek dahada keyifli olduğunu bende bir örgü seven ve ikiz annesi olarak bilirim .

Sizlere de bu patikler den yapmanızı tavsiye ederim.

Patikler de diğer modeller gibi düz olarak yapılır fakat küçücük bir dokunuşla dahada güzel göründüğünü göreceksiniz.

Siz örgü sevenler bu güzel modellerden sizlerinde yapması için bir modelin yapılışını paylaştım oradan anlatımlar dan bilmeyen arkadaşlar izlerse yapması çok daha kolay olacaktır.

Sevgili hanımlar bebekler yürümekte iken sizin el emeği göz nuru patikler den giydirmeniz için bu çok güzel modeller şimdi yapacak annelere kolay gelsin yapılışı izleyerek yapacaklara da iyi seyirler .

Tığ işi patik yapılışı izlerseniz bebek patıklerı yapmanıza yardımcı olacaktır iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.