DOLGULU MEKİK OYA MODELLERİ İLE YAPILIŞ ANLATIMLA



Sevgili el işi sevenler bu sayfama dolgulu mekik oyaları ile sizlere anlatımlı video paylaşmak istedim.

Bu çok güzel rengarenk ipler ile yazma ve havlu ucu modelleri sizlerin ve kız çocukların çeyizlerini süsleyeceğini düşünüyorum.

Çeyiz de oya yapmadan olmaz deriz değişik olsun diye bu mekik oyalardan da çeyizler de olsun diye bende sizlere fikir olsun istedim.

Oya olarak gerçekten güzel ve yapılışı keyifli bir el işi olduğunu söylemek istedim.

Motifleri mekik yapıp dantel veya iğne oyasıyla birleştirerek bilirsiniz çok güzel oluyor bir tane model var iğne oya ile birleştirilmiş.

Arkadaşlar ben bu mekik oyasını sadece tülbent oyası olarak sizlere paylaşmadım havlu kenarı örneklerde var sizler zaten fark edeceksiniz çok geniş olanlar .

İsterseniz bu mekik oyasından tülbent oya yapılır sayılarını azaltarak ben her zaman derim ki sizlere bu modellerden görsel bakın sizler modellerde değişiklik yapın ki size özel modeliniz olsun .

Yapılışını bilmeyen arkadaşlar ben iki modelin anlatımını paylaştım sizler başka modellerden yapmak ister ve yapamazsanız yine yardımcı olacağımı unutmayın takip eden arkadaşlar bilir .

Sayfamda her zaman değişik en yeni modellerden sizlere yardımcı olmak için buradayım.

Sayfamda her türlü el işi örgü modellerden var bakınca sanırım aradığınız her modelden yardımcı oluyorumdur bende sizlerin fikirlerinizi beklerim.

Yapmak isteyen arkadaşlara kolay gelsin yapamam diye düşünen arkadaşlar da videoyu izlerse yapacağını düşünüyorum .

İyi seyirler

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.