motiflerle çiçek bahçesi modeli tığ işi yelekler



 

Merhaba örgü seven arkadaşlar,bugün sizlere tığ işi çiçek bahçesi gibi güzel motiflerle yapılan yelek modellerden sayfama devam etmek istedim .

Bir çok modelde olduğu gibi yelek modellerde de motifler kullanarak değişik renkler ile yapılan bu çok güzel kilim deseni andıran yelek modelleri sizlere fikir olsun diye sunayım istedim.

Motif işi her yerde kullanırız dantel. havlu ucu .oya gibi bir çok yerde motif deriz ve yaparız fakat bu yelekte çiçek bahçe modeli yelekte olunca daha bir güzel göründü .

Ben örgü seven olarak bu yelek modellerden beni çok etkiledi ve gözüme değişik geldi her zaman derim ya renkler diye evet bu yeleklerde çok güzel renk uyumunu gördüğüm için sizlere de fikir olsun ve yapanlar için de çiçekli yelekler giysin diye paylaşmak istedim

El emeği göz nuru her ne kadar basit bir model olsa da yine çok güzeldir çünkü orada göz nuru var.

Sizler de beğeneceğinizi düşünüyor ve sizlere bu çiçek bahçe modelini yelek olarak yapmanız için paylaştım sizlerinde düşüncelerinizi beklerim.

Uzun yelek ve püsküllü olması bile modelin değişik görünmesini sağlar sizlerde bazen bu modelleri görsel bakıp sizlerin fikirleri ile değişiklik yaparsanız işte senin modelin olur.

Yapacak arkadaşlar tığ işini bildiğinizi düşünerek bu yelek modelin yapılışını paylaşmadım eğer isterseniz motiflerin yapılışını siz örgü sevenlere yardımcı olacağımı unutmayın şimdi yapacaklara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.