PİKE İÇİN APLİKE GÜZELSE DANTELİ HARİKA GÖRÜNÜR



Sevgili örgü sevenler bu çok güzel aplike üstüne dikilen dantel pike modellerden bahsetmek istiyorum.

Dantel modellerden bence dantelin çok güzel olması değil aplike yapılan pikeler çok basit dantel bile harika gösterir.

Ben hep derim ya renkler çok önemli evet arkadaşlar renkler önemli çünkü pikeyi gösteren pikenin aplike olan bölümdeki renkli kumaştır.

El işi her ne olursa olsun el emeği göz nuru her zaman için harikadır.

Siz örgü sevenlerde biraz bu modellerden yaparken üstüne değişiklik yaparak pike de aplike  daha güzel görünmesini sağlarsınız.

Sizler bu görsellere bakınca zaten anlayacak ve sizlerde değişiklik ve renklerin ne kadar önemli olduğunu düşünerek sizlerde bu uyuma uyacaksınız diye düşünüyorum.

Bazı arkadaşlar şuna bakar pike dantel göbekli olsun geniş olsun diye göz nurunu çok daha emek ederler bence hayır dantel pikede dikilen kumaş rengi ve pike aplike çok önemli çünkü göze ilk renkler gelir sonra dantel modeli görünür.

Sizlerde fark edeceksiniz ki renkler daha önemli bir model paylaştım çok basit model eski zaman yani anne modelleri fakat renkle o kadar güzel görünüyor ki belki de aralarında ki en güzel pike modeli.

Dantel pikede sadece devamlı örülen dantel değildir arkadaşlar motifler ile de değişik pike takımını yapabilirsiniz.

Arkadaşlar umarım sayfamı beğenip takip ediyorsunuz bende sizlerden sayfamla ilgili bilgilerinizi beklerim Şimdi be dantel ile pike takımı beğenerek yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

Bu danteller için yapılışını paylaşmadım eğer isterseniz yardımcı olurum 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.