ANNE ÖRER KIZ GİYER YELEK MODELLERİ İLE YAPILIŞI BURADA



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda Anne örer kız giyer yelek modeller den ve yapılışı olan bir model ile ilgili bilgi paylaşmak istedim.

Siz anneler her zaman yapar ve giydirirsiniz eskiden beri bu var anne yapar kızlar giyer çünkü biz anneler kıyamayız çocuklarımızı diye duşundum ve bu güzel modellerden sizlere görsel olarak paylaşmak istedim.

Yelek modeller çok var ve ben sizlere şunu söylemek isterim siz örgü modellerden görsel düşünün ve örgü yeleklerden sizlerde biraz olsun değişiklik yapın ki bu sizlerinde modeli olsun .

Ben örgü seven olarak her zaman şunu yaparım model diyelim ki yelek bu modeli ayni yaparım fakat yelek olarak ayni yapmaktansa değişiklik yapmayı severim nasıl mı örnek aynı model ayrı yaparak düğmeli ise fermuar takarım cep takarım şapkalı yaparım yakalı yaparım yanı ne uyum sağlarsa renk önemli model neyi kaldırıyorsa onu yapmak lazım ki sizlerde değişik model sahibi olun.

Anne yapar kız giyer derken arkadaşlar anneler daha müsait olurlar ve yapmayı daha çok severiz diye düşündüm yok sa anne yapar kızlar giyer diye model olmaz sadece adlandırmak için ve benim düşüncem bu sizlerde umarım beğeneceksiniz .

Sayfamla ilgili görüşlerinizi de beklerim şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

Arkadaşlar bir modelin anlatımı var eğer sizler yapamaz iseniz yardımcı olurum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.