DİLİMLİ ÇAM MODELLERİ ANNE YELEĞİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler bu sayfama dilimli çam modeli anne yelek modelleri ile yapılışını sizlere paylaşmak sizler annelerinize yapın istedim.

El işi örgü bir çok model var ve bir kaç model seçip annelerde çok güzel dilimli severek örülen ve giyilen modeller sizlere fikir olsun istedim.

Danteller ,iğne oyalar yaparız da bizim her  şeyimiz olan annelere bir yelek modeller olmasın mı ben annelerin de çocuklar gibi mutlu olduğunu düşünüyorum çünkü benim de annem var her ne kadar kendi de yapsa benim yaptığım daha severek giydiğini görüyorum ve çok mutlu oluyor.

Sizlerde annelerinizi mutlu etmek iç,in bir kaç çok güzel kolay modellerden sizlere sunmak fikir vermek istedim.

Annesine yapmak ister ve yapmayı bilmeyen arkadaşlar için de yapılışı olan videoyu paylaştım eğer izlerseniz ben anneme yapamam demeyin izlerseniz sizlere yapmak için çok kolay olacaktır.

Sadece dilimli model yok bir kaç model var umarım beğeneceksiniz ve anneleri mutlu edelim arkadaşlar eğer anneniz yoksa kayınvaldenize yapın duasını alın.

Yelek yapmak ben örgü yapan biri olarak eğer oturursam iki günde biter ve teslim ederim hiç zorlanmadan zaten çok zor modeller değil arkadaşlar yapmanızı tavsiye ederim .

Beğenip de yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Eğer yapamaz olursanız yardımcı olurum .

Arkadaşlar bu modeli diğer sayfamda yapılışı var eğer yapamaz olursanız sayfamda bulabilirsiniz

Çam modeli bunun yapılış video paylaştım yapmak sizlere kolay olur sanırım.

İki model de ayni benzeri sadece gri olan altı haruşe yapılmış kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.