YENİ SEZON TIĞ İŞLERİ OYALAR GELİNCİK ÇİÇEĞİ YAPILIŞLARI İLE BURADA



sevgili örgü sevenler bu sayfama gelincik çiçek tığ işi yazma modeller ile anlatımı olan videoyu sizlere paylaşmak istedim.

Gelincik çiçek modelden bilirsiniz ki iğne oyası olarak da vardi şimdi sizlere tığ işi olarak sizlere bir kaç değişik olarak gelincik modelleri siz örgü sevenlere fikir olsun istedim ve sizlere sundum.

Oya dediğimizde sadece yazma olarak düşünmeyelim bu gelincik model ile havlu kenarı da yapabiliriz

Diğer sayfama da hem iğne oyası ayni modelden havlu kenar olarak da görsel olarak sizlere sunmayı düşünüyorum.

Tığ işi havlu kenar örnekler de bu güzel oyalar yer alır ben her zaman gibi bu sayfamda da gene söylemek istiyorum ki bilginiz olsun modeller bir yerde kalmasın diye zaten sizlerde bu modellere bakınca evet dediğinizi duyar gibiyim.

Arkadaşlar evet renkler bu güzel oyalar için çok önemli öldüğünü unutmayın modeli gösteren renklerdir.

 

Gelin çiçeğe evet kırmızı olur fakat bizler bunu renklerde içindeki tomurcuğunu boncuk veya değişik bir görsel yapabilir isek çok daha güzel olacak ve modelli güzel görünüm sizlerin olur.

Beyaz yazma kırmızı gülleri olan bir yazmaya bu gelincik modeli yapılınca görünümü harika olacaktır

Ben örgü seven biri olarak beğenip sizlere sudum umarım sizlerde beğenirseniz yorumlarınızı beklerim yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin yapılışını izlerseniz yapılışında kolay olur iyi seyirler.

 

Gelincik çiçeğin yapılış videoyu sizlere kolay olsun diye paylaştım fakat bir sorunuz olursa da sizlere yardımcı olacağımı unutmayın.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.