İĞNE OYASINA BENZER EN GÜZEL TIĞ İŞİ OYALAR VE YAPILIŞ MODELLERİ



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere en güzel tığ oyaları yapılışları ile iğne oyasına benzeyen bu tığ oyalardan bahsetmek fikir vermek için paylaşmak istedim.

Siz el işi severler evet biliyorum bizler her oyayı yapacağız diye bir şey yok bende her modellerden yapılması için yapılışı farklı ama model benzer tığ işi modeller bulup sizlere paylaşmak istedim.

İğne oya bilemeyebiliriz biz bu modelleri tığ işi oya yapıp bizimde küpe modelimiz olsun istedim.

İki yapraklı iğne oyasına benzer sanki iğne oyası gibi görünen bu çok güzel oyalardan yapın diye sizlere değişik bir çok model paylaşmak istedim.

Umarım ki sizlerde benim gibi beğeneceğinizi düşünerek bu çok güzel modeller için yorum yaparsınız.

iğne oya yapan arkadaşlar evet iğne oya çok zor ve çok daha güzel fakat biz tığ oya yapan arkadaşlar için bu güzel modellerden tığ işi bilenlerin de olsun istediğim için paylaşmak istedim.

Her zaman da söylerim bir model tek değildir her yede güzel yapmak kaydıyla yapılabilir

Tığ işi çok iyi bilen arkadaşlar zaten tüm güzel modeli her ne olursa olsun oyaların nasıl neyle yapılırsa yapılsın tığ işi ile yapabilirler.

Arkadaşlar tüm oyalar için geçerli renkler iyi ve çok uyumlu olması gerekir zaten modelleri gösteren de renkler görsellere bakınca renkler dikkatimizi çeker onun için renkler diyelim ve dikkat edelim.

Yapılışı ile oyalar siz örgü sevenler yapacak arkadaşlar kolay gelsin iyi seyirler.

Yapılış için iki modelin anlatımı var diğer modellerden yapmak ister ve yapamazsanız yardımcı olurum yorumunuzu beklerim.

Küpe çiçeği nasıl mı yapılır işte anlatımlı video izlerseniz sizlere daha kolay olacaktır.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.