KAFTAN GİYMİŞ GELİN MODELİ YAZMA OYASI TUNUS İŞİ YAPILIŞI İLE BURADA



Sevgili örgü sevenler bu sayfamda kaftan giymiş gelin modelli oya tun us işi ile anlatımlar ve papatya oyasını sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Bugün sizlere iki model birden paylaşmak istedim çünkü sayfama bakınca ikisini gör istedim ve hangisini yapmak istersen yapılışı olan videoyu da kolaylık olsun diye paylaşmak istedim.

Siz örgü sevenler ve beni takıp edenler sayfamda iğne oyalar paylaşırken düşündüm ki iğne oyasını bilmeyenler oya yapmasın mı ve bu sayfama tığ oyası ile tun,us işi oya yapılışı ve modeller paylaşayım istedim.

Tunus işi çok kolay arkadaşlar sakın ki tun,us işini bilmiyorum diyerek bu modellere bakmadan geçmeyin çünkü yapılışı tığ işi bilenler için gerçekten kolay sanki sık iğne gibi örülüşü.

Arkadaşlar  bende örgü seven olarak sizlere şunu söyleyeyim dedim her model ayni fakat yapılış olan el işi adi değişik

Nasıl mı .

İğne oya modellere bakın bu tığ işi ile tun,us işi modeller sanki ayni model bir yapılışı farklı ben el işi bilen olarak söylemek istedim.

Bu modelleri yaparken kendiniz de bir kaç değişiklik yaparsanız size özel olur model.

İğne oya bilmeyenler için dallı papatya oyası tığ işi sizlere paylaşmak fikir olsun ve ayni modeller den sizlerinde olsun diye sunmak istedim yapacaklara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler.

 

Her iki modelin yapılışını paylaştım eğer yapamaz olursanız yardımcı olur izleyin .

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.