DEĞİŞİK EV İÇİN EL ÖRGÜ MODELLERİ TIĞ İŞİ



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere tek güllü modelli nere de nasıl kullanılır ve yaparız diye sizlere mutfak.klozet takımı ,havlu ucu,mutfak paspası vs yanı her görmek istediğimiz yerde model yapılır diye sizlere fikir olsun istedim.

Ben örgü seven olarak her zaman söylerim modellerde bir yerde kalmasın diye bu gün de değişiklik yapıp görselleri bir araya getirip fikir edinin diye paylaşmak istedim.

Dantel ve tığ işi olarak yapılan bu güzel görsellerden sizlerde beğeneceğinizi düşünüyorum.

Güller ile her yede güzel göründüğünü  unutmayalım gül nerede kullanırsak el işi olarak her zaman harika görünecektir.

Eğer ki takip ediyorsanız bilirsiniz ki modeller her biri bir birine benzer oyalar,havlular hepsi bir model gibi fakat sayıları ile iplerin kalın ince oluşu modelde başka gözüküyor.

Sakallı ip ile neler yaparız birde bununla ilgili fikir olsun.

Sakallı ip klozet takımı,pas pas .hırka etrafına dekor olsun diye yaparız şal ,şapka,patik yani biz örgü sevenler ipleri nerede nasıl kullanmamız lazım bilirsek örgü ve modele gerek kalmaz birazcık görsel lazım sa burada bulabilirsiniz

Yorum ve görüşlerinizi beklerim diğer sayfamda yine yeni ve en güzel modeller paylaşacağım.

 

 

Sakallı iple klozet takimi görsel olarak paylaştım sizler mutfak paspas olarak da yapabilirsiniz çocuk oda halısı bile harika olur yada yatak örtüsü üstüne değişik motif işlersek daha güzel ve model kendin yaratmış olursun .

Yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.