ÇEYİZ İÇİN EN GÜZEL HAVLU İĞNE OYA MODELLERİ YAPILIŞ ANLATIMIYLA



Çeyizlik için en güzel havlu ucu iğne oyası modeller ile anlatımları  siz sevgili örgü el işi sevenlere hem görseller hem fikir amaçlı paylaşmak istedim .

Bu güzel havlu modeller ile sayfama devam etmek ve sizlere fikirlerimi sunmak için buradayım.

Sevgili hanımlar her zaman söylediğim gibi yine bu sayfam da da söylemek istiyorum .

Derim ya iğne oya modeller de tülbent oyalar gibi diye evet bu modeller hem havlu ,tülbent oyası,isteyen pike veya dantel nevresim takımı da yapılır derim.

Zor bir iş bu iğne oyası fakat yapmayı bilenler için keyifli bir el işidir.

Arkadaşlar bu modellerde sizlere çeyizlik dememin sebebi çok güzel ve zor model olduğu için söyledim hanı çeyizler çok değer verilir ya onun için çeyiz deme gereği duydum.

Biz kendimize yapmak zor gelir çok güzel olan bu iğne oya modeller birde havlu ya kendimiz nakış işlersek yada üstüne değişik bir motifler ile süsler isek bu havluyu kullanmak istemeyiz.

Sevgili hanımlar sayfamda çok değişik ve güzel modeller sizlere sunmak ve fikir vermek için ben el işi delisi olarak yardımcı olabiliyorsam çok mutlu olurum sizin fikirlerinizi de beklerim.

Her zaman beğeniyor ama bilmiyor olursanız diye yapılışı çok kolay anlatımlı video paylaşma gereği  duyuyor ve paylaşıyorum.

Eğer sayfamı takıp ediyor iseniz zaten bilirsiniz sayfanın sonunda bir modelin yapılışını her zaman paylaşırım sizler fikir olsun yapmak için kolaylık olsun diye.

Şimdi yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

Bu modelden bir önceki sayfamda tülbent oyası olarak modeller paylaşmıştım sizlere fikir olsun istedim.

 

Çok değişik bir iğne oyası isteyen arkadaşlar tığ işi olarak yapılır görünümü harika model.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.