OKLAVA YARDIMIYLA YELEK NASIL MI YAPILIR ANLATIMLA BURADA



Oklava yardımı ile yelek modelleri paylaşmak istedim.

Her biri güzel yelek modellerden bende iki model olarak anlatımlar ile siz örgü sevenlere paylaşıp fikir vermek istedim.

Arkadaşlar hem tığ işi hemde şiş ile yapılan bu oklava modeli siz örgü sevenler için tığ işini bilen yaparsa olmaz dedim şiş ile de ayni model yapalım istedim.

Bu model sadece yelek değil şapka ,şal,atkı gibi modellerde de kullanabilir ve yapılır bu modeller her yerde güzel görünür ben şapka ile atkı yaptım şimdi yelekleri görünce kendime de yapmak istedim sizlerde tavsiye ederim .

Eğer oklava çok kaba yapamayız derseniz karton yardımı ile de yapabilirsiniz.

Değişik bir yelek modeli bu modele benzer fakat sadece şiş ile yapılır bu modelde çok güzel ve kolay olduğunu unutmayın sakın görünümü zor demeyin sayfanın sonunda yapılışını paylaştım izlerseniz ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

Umarım sizlerde beğeneceksiniz ve yapacaksınız yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Renkler ile bu çok güzel modeller siz örgü sevenlere sunmak bir ayrıcalık umarım sizler de beğenerek bu modelleri paylaşırsınız.

 

Beş beş sayarak yelek modeli şiş ile bir harika görünüyor sizlere paylaşmak istedim umarım beğeneceksiniz.

Yapacaklara kolay gelsin iyi seyirler.

Arkadaşlar oklava ile yelek yapmak zor gelirse size bir fikrim olacak karton en istediğiniz uzunlukta olursa daha kolay yapılır diye düşünüyorum.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.