EN GÜZEL ÇEYİZLİK İĞNE OYA YAZMA MODELLERİ ANLATIMIYLA



Merhaba arkadaşlar bugünde sayfama en güzel iğne oya yazma modelleri ile anlatımlı videolar ile sayfam’dayım.
Bu çok güzel modelleri siz el işi seven arkadaşlara fikir olsun yapmak isteyenlere de modeller bulsun diye en güzel çeyizlik tülbent oyaları sizler paylaşmak istedim.

Özel günlerde kullanacağımız mevlüt örtü modeller çeyizlerde yer alsın.

O kadar örnek iğne oyası var ki seçim yapmaktan zorlanır oldum siz örgü el işi seven arkadaşlara yardımcı olmak için iğne oya küpeli modelden yapılışını da sizlere paylaşırken yeni öğrenmek isteyen arkadaşlar da olur diye çok basit bir iğne oya modelin yapılışını da paylaştım.

Ben elişi örgü seven olarak yapılışını sizlere  okuyup da yapmaktansa anlatımlı video görsel görmenizi tavsiye ederim eğer tarif isterseniz de yine yardımcı olurum.

Benim düşüncem modeller fikir olsun diye bence sizler bu modellerden görsel olarak bakıp sizlerde bir değişiklik yaparsanız kendi modeller elde edersiniz.

Nasıl mı ?

Sayısını artır buyuk motif olsun havlu kenarına yap.

Yada motifler çoğalt pike takımı yap dantel olarak  hepsi kendi elinde istediğin gibi model tasarla zaten bütün modeller bir birine  benzer sizlere fikir vermiş olayım.

Modellere bakınca sizlerde fark edeceksiniz tığ işi bir model iğne oyasına benzer oyalar daha onceki sayfam da var baka bilirsiniz fikir edinmiş olursunuz.

Sayfa sonunda sizlere küpe model nasıl yapılır video var bilmeyenler bakıp fikir alabılır yapmanız için de kolaylık olur.

Yapacaklara şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.