ÇOCUKLAR İÇİN YAPRAK MODELİ TÜM TAKIMLARIN YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü sevenler ,bu sayfama çocuklar için yaprak modeli şiş işi tüm takımları bir araya getirip sizlere fikir amaçlı sunmak istedim.

Yaprak modeli çocuklar için ve büyükler  için ideal bir modeldir.

Yeleklerde ve ceket modellerde çok güzel görünüm alan bu model hem çok kolay hemde çok güzel bir model olduğunu düşünerek sizlere paylaşmak istedim.

Siz sevgili örgü sevenler hani her zaman derim ya model tek yerde durmaz diye onun için bütün olarak sizlere daha açıklama olur diye düşündüm ve böyle bir kombin yapıp paylaşıp sizlere fikir olsun dedim.

Model sadece çocuklar için değildir sizlerde kendinize yapabilirsiniz.

Modelde tabi ki çocuklarda daha güzel görünüyor küçük olduğu için büyüklerde boyundan başlamalı pek güzel durmaz ama bu yaprak modeli tümü yapraklı olursa harika yelek veya ceket olur .

Eğer isterseniz çocuklara veya kendinize kazak olarak da yapılır.

Yapraklı modelde çocuk  model olur da bebek battaniye olmaz mı bakın ne kadarda güzel bir battaniye evet bu model yapraklı umarım bu görsellerde sizlerin de görsel ile fikriniz de evet bir model değil her ne yapmak istersek olur diye fikir edinmiş olursunuz.

Modellerde büyük küçük değildir her model yeter ki renklerde uyumunu yakalayın her model her kişiye uyar diye bu görsel olarak sizlere paylaştım ve umarım sizlerde beğenirsiniz .

Yapmak isteyen ve bu nasıl yapılır diyen arkadaşlar olmasın diye bu yapraklı modelin yapılışını sizler anlatımlı videoyu da paylaştım sizlere kolay gelsin iyi seyirler dilerim modeller ile ilgili yorumlarınızı da beklerim.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.