DANTEL ODA TAKIMLARI HALKALI İLE BONCUKLU YAPILIŞLARI İLE SAYFADA



Dantel oda takımları değişiklik olsun diye iki çeşit dantel modellerden siz örgü sevenlere paylaşmak ve yapmanıza yardımcı olacak video paylaşmak istedim.

Siz örgü sevenler danteller de değişiklik olsun diye boncuklu bir kaç model ve yapılışını sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Halkalı oya olur da dantel oda takımı olmaz mı diye sizlere fikir vereyim istedim ve halka modellerden de yapılışını paylaştım.

Bu modellerden dantel pikede  yapabilirsiniz .

bir aralar çok moda olarak yapılan bir perde vardi hatırlarsanız halkalı buyuk halkalar vardi kalın ipler ağ ipi dediğimiz şimdi gene danteller her yerde kullanır hale geldi .

Zaten moda her 20 seneden bir geriye döner ve artık herkes el işi yapmak ve öğrenmek istiyor.

Artık mobilyalar bile eskiye dönük modelleri yapmaya başlandı vitrin kalkmıştı şimdi gene var olmaya başladı ve dantel modellere devam.

Bilmeyen arkadaşlar o kadar çok ki ama öğrenmenin yaşı yok .

Sayfamı takıp eden arkadaşlar bilir ki ben her zaman yapılışın videoları paylaşıyorum siz örgü sevenlere kolaylık olsun diye eğer yapamaz sanız da yine yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın .

Sevgili örgü sevenler bende örgü delisiyim ve hala örgü ile uğraşırım bazen de sizlere de güzel modeller seçip paylaşmak fikir vermek istediğim için sayfam’dayim.

Yapacak arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.