EN GÜZEL HALAY MENDİL MODELLERİ YAPALIM



Sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere yaza düğün hazırlığı olacak olan halay mendilleri ile modeller paylaştım.

Sizlere kolaylık olsun halay mendili aramamanız için en güzel ve gösterişli olan bu modeller ile sayfamdan sunmak istedim

Halay mendili düğünlerde artık olmasa olmazımız oldu gibi ve bende sizler de yapmanız için bir kaç model paylaşmak ve fikir vermek istedim.

Nasıl yapılır konusuna gelince arkadaşlar örümcek dantel gibi ve aralarına boncuk koyulur istediğiniz renk var sizler hangi renkten yapmak isterseniz boncuk var birde kabarık nasıl olur sorusuna gelince oda misina ile yapılır misinalı ip değil bildiğimiz misina ile yapılır etrafına tığ üstsüz dolgu yaparsak valon’u oluşur aslında çok kolay bir mendil yapılışı göründüğü gibi zor değil ben kendime yaptım önce yap boz yaptım sonra aynısını yapıp kullandım sünnette sizlerde gelin kızlara yapabilirsiniz modeller benden yapması sizden olsun ve yapmak isteyen arkadaşlar iğne oya ile yapılan modellerde var zaten fark edersiniz top gibi olan misina ile yapıldı .

Arkadaşlar yapılışını paylaşmadım çünkü kolay bir model olduğu için ama isterseniz paylaşırım sadece sizler bu model örümcek modeli olduğunu söylemek istedim .

Yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.