BEBEK UYKU TULUMLARIN MODELLERİ SAYFAYA BAKALIM MI



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama yeni bebek uyku tulum modellerden paylaşmak istedim.

Siz anneler çocuk modellerden sayfamdan bulmanız için en güzel ve en kullanışlı modellerden sizlere fikir olsun diye paylaşayım istedim.

Kışın bebekler uykusunda üşüdüğünü bilmez ve bizde rahat uyusunlar isteriz ama bunun için bu uyku tulumlar harika kullanışlı olarak yapmanızı tavsiye ederim.

Sevgili anneler bebekler için gerçekten çok güzel modeller var.

Örgüyü bilmek yeter onlar için yapmak biz annelere zor değil diye düşünüyorum.

Uyku tulumu sadece uyusun diye değil dışarıya gezmeye giderken bile kullanışı kolay battaniye açılır bu öyle değil içine bebeğini koy açılma derdi yok gezmelere rahat gidebiliriz.

Bir önceki sayfamda çift taraflı kullanılan ceket  modellerden ve yapılışını paylaşmıştım bu uyku tulumu da çift taraflı örgü yapıla bilir ve hem daha güzel olur hemde değişik model gibi ters çevirip kullana bilirsiniz daha güzel olur diye düşünüyorum.

Modeller sadece şişle değil tığla da yapabilirsiniz .

Bu modelleri görsel olarak düşün ve tığ ile yapabilirsiniz düz tirabzan ör üstüne motifler ile süsle daha değişik model elde edersiniz yada nakış değilde düz şişle ör önüne fermuar dik üstüne tığla motifler yada nakış işle görünümü harika olsun model de senin tasarımın olsun .

Şimdi yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

J

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.