TIĞ İŞİ POŞETLİK İLE KAĞIT HAVLULUK OLMAZ DEME MODELLER BURADA



sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere biraz değişik olsun diye poşetlik ile kağıt havluluk modellerden de sizlere fikir vermek istedim.

Siz örgü sevenler örgü deyince evde ve giysi olarak kullanılan bir el becerisi olarak yapılan bu güzel modellerden de yapın istedim.

Arkadaşlar havluluk ve poşetler dağınıklık olmasına yardımcı olan bu modellerden evimize güzellik katsın her model kendi başına bir güzel görünüyor bence umarım ki sizlerde aynı fikirde oluruz.

Poşetler artık her evde koyacak yer bulunmaz hal oldu bence bu güzel modellerden yapıp evdeki poşetler artık yerini bulmuş olacak diye düşünüyorum.

Bu modeller yapılışı çok kolay tığ işi olarak ta çünkü sizler çok daha zor modellerden yaptığınızı düşünüyorum.

Sepet örnekleri banyoya koyup içine havlu yada sabunluk ,kokulu sabun sepeti yapınca çok şık bir sepet kullanışlı hale gelir .

Bu model alıntıdır sizler yapmak istemezseniz sipariş ile yapılır.

Beğenip yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin .

Arkadaşlar ben örgü seven biri olarak bu peçetelik ve havluluk modelleri beğenerek sizlere paylaşıp fikir olsun diye modellerden sizlerinde olsun istedim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.