RAHİBE MODELLER İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili el işi seven arkadaşlar bu sayfama rahibe modellerden sizlere fikir amaçlı modelleri paylaşmak istedim.

Rahibe model derken çok zor olduğunu düşüne bilirsiniz fakat örgü bilenler için çok kolay fakat bunun kolay olması için bir şey söylemek isterim ben kendim denedim bende bilmiyordum ve öğrendim.

Önce kordonunu ne kadar model yapacaksak o kadar buyuk örelim sonra bir peçete düşünelim peçete büyüklüğünden biraz buyuk bir kağıt  üzerine yapmak istediğimiz model çizelim .

model desen haline gelecek şekilde yaptığınız kordon  yerleştirip hafiften yapıştıralım sonra yapmak istediğimiz model yapımına doğru örelim .

Arkadaşlar bazı modellerde iğne ile yapılır belki sizlerde bu modellerden bilenler var fakat modeli kolaylaşmasını desen ile daha kolay olduğunu düşünüyorum.

Ben de bilmiyordum ama denedim ve daha kolay olduğunu düşünüyorum denerseniz iyi olur .

Bu modelin diğer adi anglez işi de deniliyor ama benim annelerden duyduğum rahibe işi sizler nasıl bilirsiniz bilmem .bu modeller gerçekten çok değişik ve çok güzel ben çok beğenerek sizler ile paylaşmak istedim.

Siz sevgili örgü sevenler belki sizler bu modeller ile çeyizlerde değişiklik olsun günümüz de yapan çok yok sizlerin çeyizinde ilk olsun isterseniz bu modelleri öneririm.

Bu modelleri yapmak isteyen arkadaşlar bir modelin yapılışını paylaştım sizlere kolay gelsin iyi seyirler dilerim .

Eğer yapamazsanız da yardımcı olurum. Sadece böyle bir örtü bile nekadar güzel görünüyor umarim sizlerde beğenirsiniz 


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.