HALKALI TIĞ İŞİ MODELLERİ İLE YAPILIŞINA BAK



 

Merhaba örgü seven arkadaşlar bu sayfamda yine değişiklik yapıp havlu kenarı ve salon peçeteler halka ile yapılışını sizlere fikir olsun diye paylaşmak istedim.

Arkadaşlar ben her zaman yeni model demek istemiyorum çünkü bu modeller hep var sadece yeni buluşlar ve yeni yerde kullanarak yeni model olarak günümüze geliyor .

Ben bu modeller ile sizlere sunarken şunu düşündüm sizler bunu görünce fikir olarak tülbent oyası var masa örtüsü var yani bir çok yerde bu halkaları zaten kullanıyoruz ben sadece renkli olarak böyle modellerde sizlerde fikirlerinizi katın istedim.

Siz örgü ören arkadaşlar bu modellerde renkli ipler ile deneyin kalın ince halkalar var veya şekilli halkalar var motif zaten basit sadece birleştir halkaları model kendiliğinden oluşuyor.

Halkaları bilmeyenler için söylüyorum ki dantel gibi ipinizi koparmadan örülüyor sadece halkalar dizerek zaten bilmeyenler için yapılışı olan videoyu da paylaştım sizler için yeni yeni modeller paylaşmak keyif veriyor sizlerde benim gibi örgü sevenler her zaman yeni model ararsanız bu orgutarifleri.com sayfamda bulabilirsiniz .

Şimdi yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.