FISTIKLI YELEK MODELLERİN ANLATIMLI TIKLA GÖR



sevgili örgü seven arkadaşlar bugün sizlere fıstıklı yelek modellerden bir kaç örnek paylaşıp sizlere fikir olsun istedim.

Bu güzel modeller çeyizlerde ve kendinize yapa bilirsiniz bazen her modele çeyiz diyoruz ama biz örgü sevenler kendimize yapmak zor geliyor sanırım ki hep çeyiz yapmak için model ararız .

Sevgili arkadaşlar bu güzel modeller en güzel ve yeni sezon modellerdir her zaman dediğim gibi her zaman en fazla gündemde olan değil şık model tercihim olur ben beğenirsem sizlerde beğeneceğinizi düşünüyorum.

Arkadaşlar her zaman yapmanız için de yardımcı olmaya çalışırım sizler beğenip yapamadığınız model olursa bildirin yardımcı olayım sizlere model yalnız değil yapmanıza da yardımcı olmak için buradayım .

Siz örgü sevenler bu güzel gelin yelek modellerin yapılışı olan anlatımlı videoyu paylaştım sizlere yapmanızda umarım yardımcı olur .

Sayfama bir kaç değişik fıstık modeller paylaştım biri anlatımlı umarım sizler fıstık yapılışını öğrenince diğer fıstıklı modellerde yapabilirsiniz .

zaten bir model yapılınca diğer model benzeri olduğundan yapmak daha kolay ben bildiğim için diyorum.

Bende örgü seven biriyim örgüyü seven ve sürekli yapan için kolay gelir bence tabi ki yine sizlere bağlı yapmak fikir vermek istedim.

Yapacak olan arkadaşlar modeller benden yapması sizden olsun şimdiden sizlere kolay gelsin iyi seyirler dilerim.

 


Arkadaşlar bu güzel model sizlere ve gelin kızlarımız için çok güzel model yapmanızı tavsiye ederim kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.