TIĞ İŞİ ŞAL MODELLERİ İLE YAPILIŞI TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama tığ işi şal modelleri sizlere fikir amaçlı paylaşmak istedim.

En güzel en zarif bu modelleri sizlere sunmadan önce ben örgü sever olarak kendim çok beğenerek paylaşmak sizlerde beğenerek bu sayfamı takip etmenizi isterim .

Zaten önce bu modellerden kendim fikrimi sizlere paylaşmadan önce güzel olan her ne model olursa olsun beğenerek sizlere paylaşmak .

Güzel ve zarif bu tığ işi şallardan sizlere çeyiz de bulunması gerekse ben bu modellerden öneririm çünkü gerçekten çok güzeller ve yeni modeller olduğu için tavsiye ederim.

Boncuklu bu şal modellerde veya sizlerde kendiniz yapabileceğiniz düz orgu bile değiştire bilirsiniz nasıl mı bakın bir boncuk arasına koyunca bile değişiyor sizlerde motif yap boncuk veya değişik olsun kurdele geçir arasına değişik olur bence bu modeller sadece sizlere fikir olsun aynını yapmak değil bu model böyle sen kendin değişik yap .

Bu modelin arasına değişiklik yapalım bence boncuk yerine düğme koyalım hani süslü düğmeler var ya harika olur yada kurdele ile tomurcuk yapalım hayal gücü önemli ben fikirlerimi sundum yapması size kalmış yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin iyi seyirler dilerim .

bir daha ki sayfamda yine şal modelleri olacak fakat bu sefer firkate işi şal modeller takip ederseniz göreceksiniz

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.