ŞİŞ İLE YELEK MODELLERİ TIKLA GÖR



Sevgili örgü seven arkadaşlar bu sayfama gelin yelek modellerden bir kaçı sizlere paylaşmak istedim.

Daha önceki sayfamda yine gelin yelek modellerden tığla yapılanları paylaşmıştım şimdi ise şişle yapılan bu güzel modellerden şiş bilen arkadaşlara model konusunda yardımcı olmak istedim.

Arkadaşlar yapılışına gelince sadece bir modelin yapılışını paylaşmak  istedim ben örgü bilen biri olarak bana zor gözüken modelin yapılışını paylaşmak sizlere de kolay olsun diye düşündüm.

Ben örgü bilen biri olarak bana nohut modeli karışık geldi ve onun yapılışını paylaşayım istedim Sayfanın sonunda anlatımı olacak bakarsanız sizlere daha kolay olacaktır .

O kadar güzel modeller var ki sizler yeter ki yapın sayfamda bulabilirsiniz her zaman en yeni en güzel modeller sizlere paylaşmak için burada olduğumu unutmayın .

Bu modeller tek tek paylaşmamın sebebi  bazen sayfalar küçük olunca model yaparken zor oluyor onun için hem sizlerde yapacağınız modelleri tek tek bakarsınız diye düşündüm .

Yapacak arkadaşlara şimdi den kolay gelsin.

BEN BU MODELLERİN ANLATIMLARI SİZLERE KOLAY OLSUN DİYE DÜŞÜNDÜM HER İKİ ANLATIMDA ÇOK GÜZEL İYİ SEYİRLER.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.